Vlees
Originele lasagne
Heerlijke originele lasagne met lagen van ragù, bechamelsaus en Parmezaanse kaas. Perfect gebakken tot een goudbruine, krokante bovenkant.
Couscous met zeven groenten
Geniet van Marokkaanse couscous met zeven groenten: een kleurrijk, voedzaam en eenvoudig te bereiden gerecht voor een smaakvol familiediner.
Ragù alla Bolognese (bolognesesaus)
Dit klassieke Italiaanse gerecht uit de regio Emilia-Romagna staat bekend om zijn diepe smaak en authentieke ingrediënten. Vergeet de snelle versies...
Gemarineerde varkensfilet wraps
Gemarineerde varkensfilet wraps, gemarineerd in een superlekkere marinade. Eenvoudig om te maken en een topper, ook voor kids!
Witlof met ham en kaas
Witlof met ham en kaas uit de oven: een heerlijk comfortfood gerecht met aardappelpuree. Extra lekker met goede ham en kaas.
Ossenstaartsoep
Deze ossenstaartsoep komt uit het leukste kookboek ter wereld: 'Aan tafel met Roald Dahl'. Verrukkelijk. De pan is altijd snel leeg.
Goulash
Deze goulash is al jarenlang een geliefd gerecht in onze familie. Als je alles in de pan hebt, heb je er geen omkijken meer naar.
Kalfsragout
Deze kalfsragout is een van de eerste gerechten die ik mezelf heb leren koken. Je kunt de koude ragout paneren en er kroketjes van maken.
Surinaams broodje rundvlees
Geniet van een heerlijk Surinaams broodje met sappig rundvlees, gekruid met kerrie en ketjap manis voor een smaakexplosie.
Shoarma
Zelf shoarma maken is heel eenvoudig. Het kost iets meer tijd maar het resultaat is super. Hier lees je hoe je zelf shaorma maakt.