Vis van Carry uit de oven

Toen onze zoon net was geboren hadden wij de geweldigste kraamverzorgster ter wereld. Niet alleen zorgde zij geweldig voor ons, ze kookte ook de heerlijkste gerechten. Dit visgerecht is er één van. Bepaald niet low-cal, maar wel lekker (en makkelijk)! En iedere hap is vol met mooie herinneringen.

Ingrediënten

  • 1 zakje krielaardappeltjes
  • 1 zak Hollandse wokgroenten
  • 2 kabeljauwfilets
  • bloem en boter
  • zakje geraspte kaas
  • bakje crème fraîche

Bereiding

  • aardappels koken
  • groente wokken
  • gare aardappels bij groente en even bakken
  • crème fraîche erbij en de helft van de kaas, warm laten worden
  • kabeljauw door bloem halen en in de boter bakken
  • groente/aardappelmengsel in een ovenschaal doen, vis erop, rest van de kaas erop
  • in de oven warm laten worden.voor 3 personen of 1 persoon en 1 kraamvrouw